Gyermekfelügyelet

_______

Célunk olyan szeretetteljes nevelői környezet kialakítása, ahová a gyermekek örömmel jönnek be nap mint nap.

Olyan biztonságos, és gyermekbarát helyet építünk, ahol nagy hangsúlyt tudunk fektetni arra, hogy a gyermekek testi-, lelki-, és szociális harmóniája ki tudjon teljesedni.

Folyamatosan törekszünk a szülőkkel való mindennapi nyitott kommunikációra és a gyermek fejlődésével kapcsolatos visszajelzések átadására.

Fejlesztő foglalkozások

_______

Az alapszolgáltatástól időben és térben elkülönítve játékos foglalkozásokat, különórákat, gyermekfelügyeletet biztosítunk a szülők igényeit figyelembe véve.

A különórák anyagai a gyermekek életkorának megfelelően vannak összeállítva. Tárgyi feltételeinket tekintve készségfejlesztő játékokkal, feladatlap gyűjteményekkel, és fejlődési tesztkönyvekkel is rendelkezünk.

Ezek a különórák rendszerint a napközbeni gyermekfelügyelet nyitvatartási idején kívül kerülnek megtartásra. Hétfőtől csütörtökig reggel 8 órától 9 óráig, délután 3 óra utánra, vagy péntekre, szombatra, vasárnapra szervezzük az alapellátáson kívüli tevékenységeket.

Készségfelmérés

_______

A folyamatos képzések és tréningek elvégzése a biztosíték arra, hogy alaposan fel tudjuk mérni a gyermekek készségeit, képességeit.

Előzetes egyeztetést követően egy külön találkozó során különböző játékos feladatok végrehajtásával, feladatlapok kitöltésével mérjük fel a gyermek készségeit.

A visszajelzés során javaslatokat is megfogalmazunk a további lehetőségek, fejlesztések kapcsán.

Konzultáció

_______

Amennyiben bármilyen kérdés, kétely merül fel Önben a gyermeke fejlődésével, fejlesztésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Nagy gyakorlati tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezünk a gyermekek nevelését és fejlesztését illetően.